CARAVANING MADRU2021-01-22T11:04:26+02:00

El Gremi d’Empresaris de Caravàning – GREMCAR, és un associació professional que engloba la majoria d’empreses del caravàning des de l’any 1984.

La nostra tasca no sols és donar servei als agremiats. Una part molt important del que es porta a terme és treballar en la promoció, reconeixement i ordenació del sector a tots els nivells, tant en els privats com en els estaments oficials.

Durant tots aquests anys s’han aconseguit diverses fites de gran importància que han beneficiat la pràctica del caravàning amb tots els seus mitjans, autocaravanes, caravanes, remolcs tenda i mòbil-homes.

Malgrat que la situació actual ens porta molta incertesa, és ben cert que tenim la sort de comptar amb un públic fidel que quan visita els nostres establiments ens aporta un plus d’il·lusió i entusiasme. Això ens dóna força per seguir endavant i continuar treballant en la millora del sector.

La professionalització de les nostres empreses ha estat una constant en l’ideari del gremi, amb l’única finalitat de donar cada vegada un millor servei i garantia en les transaccions comercials.

Des d’aquest Web es pot accedir a tota la informació de les empreses agremiades i una àmplia oferta d’elements de caravàning de segona mà, amb la garantia que sols poden oferir les empreses degudament constituïdes, legalitzades i professionals.

Gràcies per voler-nos conèixer, des de GREMCAR sempre estarem al costat dels amants del caravàning.

Restriccions i informació actualitzada relacionada amb el COVID-19

Benvolgut agremiat,

Us detallem com afecten les restriccions segons el Reial Decret 463/2020  pel Covid-19 al sector del caravàning i de forma específica a cada àrea de negoci.

  • Venda d’accessoris i venda de vehicles: Tota activitat de venda en establiments i que no sigui de primera necessitat queda suspesa de cara al públic.  (Article 10, punt 1 del Reial Decret 463/2020). Les empreses que tinguin venda online podran seguir operant sense cap problema.
  • Lloguer d’Autocaravanes: El lloguer d’autocaravanes a particulars és una activitat prohibida. S’obliga a tancar les oficines de lloguer de vehicles sense conductor destinats a ús particular, només estarà permesa l’activitat per fer possible la devolució del vehicle d’aquells vehicles que estaven en lloguer des d’abans d’aquesta ordre (Article 2 de l’orde ministerial TMA/254/2020 de 18 de Març). De la mateixa forma, queda limitada la llibertat de circulació de les persones (article 7 del RD 463/2020)
  • Àrees de pernocta: El govern espanyol ha ordenat tancar els càmpings i altres establiments turístics com les àrees de pernocta. Es dóna de marge fins el dia 26 per desallotjar aquestes establiments. (Ordre ministerial SND/25772020 de 19 de març)
  • Pàrquings: Poden tenir obert, però no poden rebre clients. La circulació de persones, fora dels casos que estableix el RD, està totalment prohibida.
  • TallersEls tallers poden seguir prestant servei, sempre i quant es prenguin mesures de prevenció front el virus i no de cara al públic. En molts casos a porta tancada i cartell a la porta que s’està treballant a l’interior i indicar telèfon de contacte.

Altres informacions d’interès

POTS VEURE TOTS ELS COMUNICATS QUE S’HAN REALITZAT SOBRE LA PANDÈMIA DEL CORONAVIRUS I COM AFECTA AL SECTOR ECONÒMIC, LABORAL I EMPRESARIAL, FENT CLICK AQUI

Junta directiva

Presidenta

Sra. Susana Colom – AUTOCARAVANAS LIBERTIUM BARCELONA (LLIÇÀ DE VALL)

Vice-presidents

Sr. Antoni Puig – CARAVANES ALTAFULLA, S.L.(ALTAFULLA)

Secretaria

Sra. Marta Laprida – CARAVANES VENDRELL (BELLVEI)

Tresorer

Sra. Marta Meléndez – EXPO-CAMPING (QUART)

Vocals

Sr. Jordi Fernández – CARAVANING CAMBRILS, S.L. (CAMBRILS)

Sr. Joan Palet – L’ALBA, S.A. (LA ROCA DEL VALLÈS)

Sr. Isaac González – ESPLAI CARAVANING MANRESA, S.A. (MANRESA)

Sra. Berta Casas – ANOIA CARAVANES (JORBA)

Sr. Sergio Blanco – BARNACAMPERS (SANT FELIU DE LLOBREGAT)

Sr. Albert Boada – CENTRAL DEL CARAVANING (BARBERÀ DEL VALLÈS)

Documentació socis

Per a veure aquesta secció, cal que introduïu les vostres credencials



A continuació es mostren els diferents socis que hi ha actualment al gremi: